Over ons

foto pand.jpgweb

Panel Precision werkt sinds 2004 met de hoogste precisie aan het bewerken van  halffabrikaten. Ons uitgebreide machinepark en onze vakkundige medewerkers zorgen  ervoor dat uw opdracht snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Dat doen wij in nauw overleg  met u: maatwerk is onze norm. Wij houden van een persoonlijke benadering en onze  nuchtere, Achterhoekse mentaliteit zal u zeker aanspreken. Wat wij met u afspreken, dat komen we ook na. We gaan daarbij uitdagingen zeker niet uit de weg en denken in oplossingen.

Niet voor niets is ons motto: probleemoplossend met de hoogste precisie!

Wij zijn altijd bezig met vernieuwing: ons machinepark is up to date en wordt onderhouden door onze technische medewerkers. Wij werken met de nieuwste Brandt kanten aanlijmer en zijn de eerste erkende verwerker van Senosan in Nederland die in onze PU lijmstraat vakkundig kan worden aangebracht. 

Onze werkwijze

Panel precision biedt diverse soorten plaatbewerkingen onder ÊÊn dak, namelijk: PU verlijming, zagen, kantenafwerking en CNC-BAZ frezen, tevens zijn wij de eerste erkende verwerker van Senosan in Nederland!

Heeft u een opdracht waarvoor gespecialiseerd personeel of de juiste machines ontbreken? Wij helpen u graag! Wij hebben dertig jaar ervaring in de meubelindustrie en interieurbouw en helpen uw halffabricaten naar uw wens te bewerken. Desgewenst verzorgen wij ook de werkvoorbereiding, voormontage, afmontage en vervoer van de platen.

Panel Precision heeft de deskundigheid en het machinepark in huis om (een deel van) uw productiewerkzaamheden uit te voeren. Daarnaast kunnen we desgewenst de materialen bij u ophalen en het eindproduct weer bij u afleveren. De grootte van de order speelt daarbij voor ons geen rol. Onze werkwijze is dat u tevreden bent.

Met ons uitgebreide machinepark en onze vakkundige medewerkers doen we dat met de grootst mogelijke precisie.

 

  • Het opvangen van pieken in de productie
  • Structureel tekort aan productiecapaciteit
  • Bewerkingen op machines die u zelf niet ter beschikking heeft staan
  • Investeringen in nieuwe machines waarbij het financieel/economisch risico (te) groot is

laatste nieuws

Productiemedewerker
📌 Wehl / 🕔 24 uur / 🎓 Geen vereiste Heb jij ervaring met werkzaamheden in de productie? Dan maken we graag kennis met je. Voor onze productie afdeling zijn we op zoek naar een parttime productiemedewerker. Een productiemedewerker met doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Wat ga je doen? Je werkt hier…

LEES MEER

CNC-operator
📌 Wehl / 🕔 40 uur / 🎓 MBO Heb jij ervaring met een CNC(-BAZ) machine? Dan maken we graag kennis met je. Voor onze productie zijn we op zoek naar een ervaren CNC operator. Een gedreven CNC operator die met zorg, precisie en vakmanschap onze CNC-BAZ machine kan bedienen…

LEES MEER